KARS BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

2 Ağustos 2024 Saat: 21:51
KARS BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Senger göreve geldiğinden itibaren Kars’ın değerlerine değer katmak için çalışmalarına son hız devam ediyor.

KARS BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Senger göreve geldiğinden itibaren Kars’ın değerlerine değer katmak için çalışmalarına son hız devam ediyor.

 NHA/ÖZGEN SARIKAYA

Evde Yaşlı Bakım Hizmetimiz Devam Ediyor

“Sosyal Belediyecilik” anlayışı çerçevesinde günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen hasta, yaşlı, engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlarımız için verdiğimiz “Evde Yaşlı Bakım Hizmeti” devam ediyor.

Kadın ve Aile Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında; hizmet verdiğimiz 37 vatandaşımızın sağlık, fizik tedavi, temizlik, kişisel bakım, kıyafet, alışveriş, gıda, yakacak taşıma, ev tadilatı, boya, bahçe işleri gibi birçok ihtiyaçları karşılanmakta olup sağlık kurumlarındaki muayene ve tedavi işleri uzman personelimiz refakatinde yapılmaktadır.

Evde Yaşlı Bakım Hizmetiyle engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

    

   

Daha Yeşil Bir Kars İçin Çalışmalarımız Sürüyor

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince daha yeşil ve güzel bir görüntü oluşturmak amacıyla şehrimizin birçok noktasındaki refüj ve parklarda kullanmak üzere yetiştirilen süs bitkilerinin ekim çalışmalarını Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ötüken Senger yerinde inceledi.

Belediye ekiplerimiz tarafından kent merkezinde bulunan refüj, kavşak ve parklara dış mekan süs bitkisi ekimi yapılıyor. Belediye ekiplerimiz tarafından peyzaj çalışmaları kapsamında kent merkezinde bulunan refüj, kavşak ve parklar da çiçek ekimi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Daha yeşil ve yaşanılabilir bir kent olması için tüm hızıyla çiçek ekim çalışmalarına devam eden Belediye ekiplerimiz refüj, kavşak ve parklara dış mekan süs bitkilerinin dikimini yaparak Gazi Kars’ımızın daha yeşil ve daha güzel görünmesini sağlayacak.

   

   

Kilit Parke Tesisimiz Yeniden Üretime Başladı

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ötüken Senger’in talimatları doğrultusunda; belediyemiz bünyesinde Çamçavuş mevkisin de bulunan kilit parke ve bordür imalat tesisimiz bakım ve onarım çalışmaları yapılarak yeniden aktif hale getirildi.

Tesisimizin, yıllık kapasitesi 70 bin metrekare kilit parke taşı ve 20 bin metrekare bordür taşı üretim kapasitesindedir.

Üretim faaliyetlerine başlayan tesisimiz mevsim şartlarının da uygun olması halinde hedeflediğimiz kapasiteye ulaşarak şehir merkezimizdeki yol ve kaldırım sorunu olan mahallelerimizde kullanmak üzere çalışmalara başlanılacaktır.

Daha Yaşanabilir Bir Kars için Çalışmalarımı Aralıksız Devam Ediyor

   

   

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız